Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13 – 19/2/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Aυτή η εβδομάδα επηρεάζεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 του μήνα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, η οποία ήταν ευνοϊκή λόγω του εξαγώνου Αφροδίτης – Ερμή. Ας δούμε κάθε μέρα ξεχωριστά ποιες όψεις δημιουργούνται στο πλανητικό σκηνικό.

Δευτέρα 13/2/17 ίσως μελαγχολήσουμε εξ αιτίας της Πανσελήνου.

Τρίτη 14/2/17 Το εξάγωνο Δία – Ήλιου – Κρόνου είναι ένα σημάδι εξαιρετικής επιτυχίας που θα μας βοηθήσει να πάρουμε σωστές αποφάσεις.

Τετάρτη 15/2/17 στο χέρι μας να μην χαλάσουμε τη διάθεσή μας με μικροπαρεξηγήσεις.

Πέμπτη 16/2/17 Η μέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις. Θα είμαστε αρκετά πειστικοί.

Παρασκευή 17/2/17 Η Σελήνη στο Σκορπιό εντείνει τα πάθη και το κλίμα αρχίζει να αλλάζει.

Σάββατο 18/2/17 ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς και τα συναισθήματα γλυκαίνουν, αλλά  γινόμαστε και πιο ευαίσθητοι.

Κυριακή 19/2/17 παρότι είναι μία μέρα ανάπαυσης είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες με αγαπημένα άτομα.

ΚΡΙΟΙ

Είναι μία άκρως ερωτική εβδομάδα ιδανική για φλερτ και νέες γνωριμίες με το ενδεχόμενο να συνάψετε μία νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΙ

Ο Έρωτας που είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη ζωή σας κινείται αργά. Υπάρχει το ενδεχόμενο να συνάψετε μία σχέση που δεν θα είναι ανακοινώσιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το επικοινωνιακό σας ενδιαφέρον είναι ζωηρό χάρη στον Ερμή στον Υδροχόο και θα σας βοηθήσει να κάνετε έξυπνα προγράμματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε ένα φλερτ στον επαγγελματικό στίβο. Προφανώς άτομα κύρους να σας στηρίξουν και να σας δείξουν  την εμπιστοσύνη τους.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Φλερτ, έρωτες και ταξίδια στο εξωτερικό στο προσκήνιο θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Γοητεύετε τα πλήθη με την  Αφροδίτη στον Κριό.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Βρίσκεστε σε πλήρη σύγχυση αναφορικά με την προσωπική σας ζωή. Είναι χρήσιμο να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον επαγγελματικό στίβο.

ΖΥΓΟΙ

Φλερτ και έρωτες στο προσκήνιο θα σας τονίσουν την αυτοπεποίθηση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε νέες γνωριμίες. Ενδείκνυται να κάνετε γραπτές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει εύνοια στα οικονομικά σας, τα κληρονομικά και τα φορολογικά που σας πιέζουν. Βοήθεια από τρίτους είναι βέβαιη εάν τη ζητήσετε.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Κατάλληλη εβδομάδα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Γοητεύετε τα πλήθη. Γι αυτό μην διστάσετε να διεκδικήσετε τον έρωτα γιατί η Αφροδίτη είναι σύμμαχός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Υπάρχουν εντάσεις που μπορείτε εύκολα να τις νικήσετε καθότι η Αφροδίτη στον Κριό σας βοηθά να εξαλείψει γκρίνια και εριστική διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Μπορείτε να φλερτάρετε και να γοητεύσετε με το λόγο καθότι ο πλανήτης της έκφρασης ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ανοίξτε την καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό σας βοηθά στον οικονομικό τομέα που σας έχει ταλαιπωρήσει τόσο πολύ. Τα άστρα υπόσχονται κέρδη. Κυνηγήστε τα.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…