Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 10– 17/7/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η εβδομάδα ξεκινάει με την επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερου και μας επηρέασε με τον τρόπο που είδαμε στις προβλέψεις της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι πιθανό να αμφισβητηθούν πρόσωπα εξουσίας, αλλά δεν ενδιαφέρει και πολύ εμάς τους κοινούς θνητούς.

Την Δευτέρα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, το οποίο είναι από τα πιο συμπαθητικά φεγγάρια του ζωδιακού καθότι ο φιλικός χαρακτήρας του δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις κοινωνικές μας συναναστροφές και επαφές. Μας εμπνέει την τόλμη για το διαφορετικό και το πρωτότυπο στην καθημερινότητά μας. Είναι μία Σελήνη που απεχθάνεται τις δεσμεύσεις και την καταπίεση. Γι’ αυτό ας μην προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας γιατί θα βρούμε σθεναρή αντίδραση από το περιβάλλον μας.

Τίποτε το συγκλονιστικό δεν θα συμβεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η οποία θα κυλήσει όπως καλύτερα ο καθένας μας θα χτίσει το πεπρωμένο του.

Ας δούμε το κάθε ζώδιο ξεχωριστά πως θα αντιμετωπίσει αυτήν την εβδομάδα πάντα με την αισιόδοξη ματιά που βοηθά στην καλύτερη αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΚΡΙΟΙ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους που έχει κάνει την είσοδό της στους Διδύμους ήδη από τις 6/7/17 σας κάνει πιο ανοιχτούς σε καινούργιες εμπειρίες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να γοητευτείτε από νεότερο άτομο και να βελτιώσετε τις σχέσεις με συγγενείς και φίλους.

ΤΑΥΡΟΙ

Παρότι είμαστε στο μέσον του καλοκαιριού θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις στο οικογενειακό πλαίσιο. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες της οικογενειακής εστίας ώστε να είστε ελεύθεροι από  σκοτούρες  κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι άκρως ευνοϊκό στοιχείο που σας βοηθά να βγείτε από το συναισθηματικό λήθαργο και να νοιώσετε απελευθερωμένοι. Είστε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να καλλιεργήσετε το  ενδιαφέρον σας για το σύντροφο. Προσοχή στις λεκτικές υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας κάνει εσωστρεφείς  και εκφράζετε με δυσκολία τα συναισθήματά σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να συνάψετε μία σχέση, η οποία δεν μπορεί να είναι ανακοινώσιμη και να σας μπερδέψει. Να την αποφύγετε γιατί θα κλαίτε και ποιος θα σας παρηγορήσει.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής καθώς είναι μία εβδομάδα ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας και το πετυχαίνετε χωρίς προσπάθεια. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας κάνει αγαπητούς και εσείς μπορεί να εμπλακείτε επιτυχώς σε συλλογικές δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Με την Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας έχετε το δίλημμα της επιλογής ανάμεσα στις απαιτήσεις του επαγγελματικού στίβου και τις ανάγκες της οικογενειακής εστίας. Όταν βρείτε  τις ισορροπίες σας –  πράγμα που δεν είναι εύκολο – θα ηρεμήσετε.

ΖΥΓΟΙ

Τα δύσκολα τα έχετε αφήσει πίσω σας και το πλανητικό σκηνικό σας υπόσχεται πολλά. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να ανακάμψετε. Η Αφροδίτη σας υπόσχεται ταξίδια στο εξωτερικό και επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά που θα βραβεύσουν τις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο τομέας που ευνοείται όχι μόνον αυτήν την εβδομάδα, αλλά και γενικά αυτήν την περίοδο είναι ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά που αφορούν τρίτους (χρήματα συντρόφου, δάνεια, τράπεζες και κληρονομικά). Θα σας δώσουν μία ανάταση που θα βοηθήσει γενικότερα την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Βρίσκεστε πάντα με μία βαλίτσα στο χέρι και ειδικά τώρα οι προετοιμασίες για τις διακοπές είναι πυρετώδεις. Αυτήν την περίοδο καλείστε να αφουγκραστείτε τις ανάγκες των άλλων και να πάψετε να είστε τόσο επικεντρωμένοι στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Έχετε αρκετά μέτωπα ανοιχτά. Δεν είστε ακόμη έτοιμοι για τις διακοπές αν και η συμβουλή μου είναι να αφεθείτε στην ανεμελιά του καλοκαιριού. Η Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε εργασιακά σχέδια. Οι άνεργοι θα βρουν εργασία της αρεσκείας τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Αφροδίτη στο φιλικό για σας ζώδιο των Διδύμων χαρίζει μία παιχνιδιάρικη διάθεση. Κατάλληλη εποχή για εκδρομές βραχυπρόθεσμες όπου θα ξεδώσετε, θα φλερτάρετε και γενικά θα βγάλετε την αισθησιακή πλευρά του εαυτού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη συσφίγγει τις οικογενειακές σχέσεις και δίνει ευκαιρίες για ουσιαστικές σχέσεις, συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητά σας. Ο Ερμής στο Λέοντα φέρνει συζητήσεις και επαφές που έχουν σχέση με θέματα επαγγελματικά και υγείας.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…