Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 10 – 16/4/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Τη Μ. Δευτέρα αρχίζει η εβδομάδα των παθών του Χριστού, αλλά και η δική μας με μία Αφροδίτη ανάδρομη έως την ημέρα του Πάσχα  που φέρνει καθυστερήσεις στον έρωτα και στα οικονομικά και έναν Ερμή που ξεκινάει και πάλι την ανάδρομη πορεία του έως την 4 Μαΐου.

Είναι ίσως κουραστικό να λέμε και να επαναλαμβάνουμε κάθε φορά (τρεις φορές το χρόνο) τι συμβαίνει σε όλους μας με τον ανάδρομο Ερμή. Καθυστερήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία την οποία μπορούμε να ξεπεράσουμε όταν είναι ευδιάκριτα τα μηνύματα που θέλουμε να δώσουμε στους άλλους και όταν οι άλλοι απευθύνονται σε μας να επαναλάβουμε ό,τι κατανοήσαμε για να είμαστε σίγουροι ότι το μήνυμά τους έγινε αντιληπτό και σε μας με το σωστό τρόπο. Με τον ανάδρομο Ερμή δεν είναι όλα αρνητικά και μάλιστα μπορούμε να επωφεληθούμε για να κάνουμε αναθεωρήσεις σε πολλά πράγματα και να ζητήσουμε τα χρήματα που μας οφείλουν. Υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες να τα εισπράξουμε. Κουράγιο, λοιπόν, χτυπήστε τις πόρτες αυτών που σας οφείλουν χρήματα ή άλλα πράγματα που πρέπει να επιστραφούν.

Άλλο χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται την Τρίτη 11 του μήνα στις 8 το πρωί στον άξονα Ζυγού – Κριού, σ’ αυτά τα παρορμητικά ζώδια. Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζεται άμεσα από το Δία –Πλούτωνα και Ουρανό. Αυτοί οι πλανήτες βρίσκονται στο Ζυγό, Αιγόκερω και Κριό αντίστοιχα και εφ όσον πρόκειται για παρορμητικά ζώδια δεν υπάρχει σταθεροποίηση στις σχέσεις. Προσοχή να μην συνάψουμε νέες σχέσεις αυτήν την εβδομάδα και γενικώς όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος καθότι δεν υπόσχεται μακροζωία. Προς το τέλος της εβδομάδας το πλανητικό σύστημα βελτιώνεται με την Αφροδίτη να επιστρέφει στην ορθή πορεία της το τρυφερό ζώδιο τω Ιχθύων και τον Άρη στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου που χαρίζει σταθερότητα και σιγουριά. Το τρίγωνο του Ήλιου – Κρόνου προσθέτει σοβαρότητα και παίρνει στοιχεία μακροβιότητας.

Ας εξετάσουμε τώρα πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού την Τρίτη 11 του μήνα μπορεί να φέρει  ευχάριστες εξελίξεις σε μία σχέση, συνεργασία ή γάμου που θα είναι φαινομενικά απρόσμενες, αλλά θα προκύπτει από μελέτη και επιθυμία μεγάλης διεργασίας.

Στις 14 του μήνα τη Μ. Παρασκευή ο Ουρανός συναντά το ζώδιό σας και βγάζει στην επιφάνεια την εκρηκτική προσωπικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΙ

Τα θέματα υγείας και επαγγελματικής υφής θα έχουν τον πρώτο ρόλο στις σκέψεις σας με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού. Απρόσμενες καταστάσεις μπορεί να σας αναστατώσουν καθώς είστε ζώδιο του σταθερού σταυρού και είστε δύσκαμπτοι στις αλλαγές.

Την ημέρα του Πάσχα βρίσκετε τις ισορροπίες σας με το τρίγωνο του Άρη στο ζώδιό σας και της Αφροδίτης που χαρίζει απλόχερα αγάπη και σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού στις 11 του μήνα σας βρίσκει στο προαύλιο σημαντικών αποφάσεων για την πορεία μιας σχέσης φιλικής, επαγγελματικής ή ερωτικής. Τα άστρα δεν βοηθούν να επιλέξετε ένα δρόμο και παραμένετε με τις αμφιβολίες και τα διλήμματά σας.

Την ημέρα του Πάσχα σας περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη και νοιώθετε βαθύτατη ανάγκη να πάρετε και να δώσετε αγάπη με σοβαρότητα καθώς η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Άρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Θα σας πιέσει λόγο η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 11 του μήνα και επηρεάζει και τις επόμενες ημέρες. Ο επαγγελματικός στίβος ζητά προσοχή όπως και η εικόνα που δείχνετε προς τα έξω.

Το Πάσχα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη θα κάνετε νέες γνωριμίες και δημιουργικά σχέδια θα υλοποιηθούν. Θετική ημέρα για τον έρωτα για όσους βρίσκονται σε σχέση.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Με την Πανσέληνο την Τρίτη 11 του μήνα που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού νοιώθετε ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στα αισθήματά σας και αυτό σας στενοχωρεί. 

Τη Μ. Παρασκευή διακατέχεστε από ενθουσιασμό που σας παροτρύνει να κάνετε θαύματα.

Την ημέρα του Πάσχα το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη σας βοηθά να περάσετε όμορφα με αγαπημένα σας άτομα και κυρίως με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ο οικονομικός τομέας επηρεάζεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται την Τρίτη 11 του μήνα και σας απαγορεύει να ασχοληθείτε με το επενδυτικό κομμάτι και ό,τι έχει σχέση με αυτό.

Η Αφροδίτη σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τη σχέση με το σύντροφο η κάποιο συνεργάτη η να σκεφτείτε να κάνετε πλάνο για ένα γάμο.

Η ημέρα του Πάσχα είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνη καθώς η σχέση σας με το σύντροφο θα είναι άριστη και μπορείτε να αναπαυθείτε στην αγκαλιά του.

ΖΥΓΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται ακριβώς στο ζώδιό σας και στον απέναντι Κριό ρίχνει τα φώτα επάνω σας. Είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και φέρεστε κάπως περίεργα. Δεν είναι κατάλληλη εβδομάδα για να πάρετε αποφάσεις για αυτό να αποφύγετε να λειτουργήσετε παρορμητικά.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να δώσετε μία λύση στα επαγγελματικά σας.

Με τον Ήλιο στον Κριό ανακύπτουν θέματα στην προσωπική σας ζωή και σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε σωστές λύσεις στη διαχείριση της σχέσης σας με σύντροφο η συνεργάτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Μία τάση για απομόνωση σας διακατέχει αφού η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού. Μην τρομάζετε καθότι μπορεί να είναι δημιουργική και να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Πιθανόν να έχετε αρκετό  άγχος, το οποίο μπορείτε να αποβάλλετε με λίγη προσπάθεια.

Η Αφροδίτη στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων σας δίνει ένα χέρι βοηθείας για να ξεπεράσετε θέματα που έχουν ανακύψει σε αισθηματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στις 11 του μήνα στον άξονα Ζυγού – Κριού επηρεάζει τα οικονομικά σας καθώς συμμετέχει και Ουρανός με τον Πλούτωνα. Να είστε επιφυλακτικοί σε κάθε επενδυτική πρόκληση.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σας βοηθά να αφουγκραστείτε τα προβλήματα στο πλαίσιο της οικογενειακής εστίας.

Ο Ήλιος στον Κριό σας βοηθά να διατηρήσετε τη λάμψη και την αστείρευτη αισιοδοξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Οι πιο εργασιομανείς του ζωδιακού κύκλου σας φέρνει αντιμέτωπους με διλήμματα ανάμεσα στην καριέρα και τις ανάγκες των ατόμων της οικογενειακής εστίας.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σας βοηθά κυρίως την ημέρα του Πάσχα να είστε με αγαπημένα σας άτομα ίσως έξω από τον τόπο που ζείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Τυχεροί είστε με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο φιλικό για σας ζώδιο του Ζυγού – Κριού. Επίσης η συμμετοχή του κυβερνήτη του ζωδίου σας του Ουρανού κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο όμορφα και πιθανόν ανατρεπτικά.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τα οικονομικά. Δεν ενδείκνυται η εβδομάδα για επενδύσεις και λύσεις στα προβλήματά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που σας απασχολεί πρωτίστως αυτές τις ημέρες. Ίσως έχετε τη δυνατότητα της επίλυσης τω προβλημάτων σας καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού.

Επίσης τα αισθηματικά σας αποκτούν μία εξαιρετικά θετική πνοή αφού η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…