20/08/2017

Δραστηριότητες για τόνωση της γυναικείας σεξουαλικής διάθεσης

Συντάκτης: Άκης Αδαμόπουλος, 30/03/2013

Δραστηριότητες για τόνωση της γυναικείας σεξουαλικής διάθεσηςΗ σεξουαλική διάθεση μπορεί να χάνεται μετά το γάμο, λένε οι περισσότεροι. Αυτό δεν ισχύει πάντα. Ακόμα και πριν το γάμο, υπάρχουν περίοδοι στη ζωή της γυναίκας, που να μην έχει την παραμικρή διάθεση για σεξ για διάφορους παράγοντες. Ερωτική απογοήτευση, άγχος, δυσκολίες, στρες είναι εύκολο να σας παρασύρουν. Σας παρουσιάζουμε ορισμένες ασκήσεις για να τονώσετε τη σεξουαλική σας αυτοπεποίθηση.

Μαθήματα σάλσα

Το λάτιν πάθος θα ξυπνήσει μέσα σας, κουνώντας ρυθμικά τη μέση και τους γοφούς σας στις ισπανόφωνες μελωδίες. Εκτός αυτού μπορείτε να φορέσετε ένα όμορφο φόρεμα, που θα προκαλέσει και θα τονίσει τη θηλυκότητά σας.

Δραστηριότητες για τόνωση της γυναικείας σεξουαλικής διάθεσηςΧορός της κοιλιάς

Με τα vibes της Μέσης Ανατολής να κυριαρχούν και με τους γοφούς να παίρνουν «φωτιά», ο χορός της κοιλιάς είναι σίγουρο πως δεν αφήνει κανέναν άντρα ασυγκίνητο. Με τον τρόπο αυτό θα προσελκύσετε έντονα τα βλέμματα πάνω στο σώμα σας. Εκτός των άλλων μπορείτε να κάψετε ακόμα και 350 θερμίδες σε μία ώρα.

Ζούμπα

Ένα είδος γυμναστικής που έγινε μόδα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Η ακριβής ερμηνεία του είναι «γρήγορη κίνηση». Μας έρχεται από την Κολομβία και συνδυάζει αερόβιες κινήσεις με χορευτικά από χιπ χοπ.

Pole dancing

Έχει πάψει να θεωρείται χορός για στρίπερ και πλέον διοργανώνονται μαθήματα για όσες ενδιαφέρονται. Ακόμα και σε ορισμένα γυμναστήρια θα βρείτε μαθήματα για αρχάριες. Απαιτεί δυνατή προπόνηση και μπορεί να κάνει τη γυναίκα να νιώσει πολύ επιθυμητή και δυναμική.

Δραστηριότητες για τόνωση της γυναικείας σεξουαλικής διάθεσηςΧούλα χουπ

Ποιός είπε οτι είναι μόνο παιδικό παιχνίδι; Η έντονη κίνηση των γοφών και της κοιλιάς θα σας διεγείρει έντονα. Η μισάωρη προπόνηση σε χούλα χουπ θα σας κάνει να χάσετε βάρος και να νιώσετε άμεσα επιθυμητή από το σύντροφό σας και όχι μόνο!


Share |