21/09/2017

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 9 - 15/1/17

Μία εκρηκτική εβδομάδα θα έλεγα καθότι στις 12 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην οποία συμμετέχει ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός που μπορεί να προκαλέσουν αναταραχή στην πολιτική σκηνή. Εάν έρθουμε σε ρήξη αυτές τις μέρες δεν υπάρχει ελπίδα να επανέρθουν οι σχέσεις και να συμβιβαστούμε. Ας δούμε αναλυτικά την κάθε μέρα της εβδομάδας.

Τη Δευτέρα 9/1 ξεκινάει η εβδομάδα με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ερμή σε ορθή πορεία. Να μην το εμπιστευτούμε ακόμη τελείως διότι η επικοινωνία βάλλεται όταν δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του.

Την Τρίτη 10/1 το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού δημιουργεί προβληματισμούς κυρίως σε άτομα κύρους καθώς και ανατροπές και διαφωνίες.

Την Τετάρτη 11/1 το εξάγωνο Άρη - Πλούτωνα είναι μία όψη μεγάλης αρνητικής δύναμης που μπορεί να λειτουργήσει και δημιουργικά.

Την Πέμπτη 12/1 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο είναι μία πανσέληνος που θα ευνοήσει την ακίνητη περιουσία και θα μπορούσε να είναι πολύ γλυκιά αφού αφορά τρεις πλανήτες στους Ιχθείς. Το γεγονός ότι συμμετέχουν οι πλανήτες που είπαμε πιο πάνω ενδέχεται να είναι αντιφατική. Επίσης αυτή η μέρα έχει αντιφατικές όψεις όπως την σύνοδο Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που μπορεί να μας οδηγήσει σε μία ονειρική φάση από τη μια  και από την άλλη να μας δημιουργήσει εξαπατήσεις και λανθασμένες αξιολογήσεις.

Την Παρασκευή 13/1 η ημέρα είναι απόλυτα επηρεασμένη από την Πανσέληνο.

Το Σάββατο 14/1 Είναι μία μέρα που ευνοεί τις συναντήσεις τις συζητήσεις και τις εξόδους.

Την Κυριακή 15/1 κάνετε σχέδια επαγγελματικής φύσης και διοργανώνετε ορθά τα της εβδομάδας που θα έρθει.

ΚΡΙΟΙ

Η Πανσέληνος στις 12 του μήνα στον Καρκίνο μπορεί να σας δημιουργήσει τόσα προβλήματα στην οικογενειακή εστία όσο και στον επαγγελματικό στίβο. Μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις και πιθανή έλλειψη μέτρου.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να σας δημιουργήσει τρυφερά συναισθήματα απέναντι όχι μόνον στο σύντροφο, αλλά και γενικότερα σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Θέματα υγείας ίσως σας αποδιοργανώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας αναστατώνει αναφορικά με την οικονομική σας κατάσταση και αυξάνει τους προβληματισμούς που ήδη έχετε πάνω σ' αυτό το θέμα. Δεν χαλαρώνετε όσο και εάν το επιθυμείτε. Σκεφτείτε με λογική και μην πανικοβάλλεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας με τη συμμετοχή της Αφροδίτης  δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα που ευνοεί την αισθηματική σας ζωή.  Βέβαια δεν θα λείψουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας. Είστε γλυκύτατα πλάσματα και δεν αξίζει να χάνετε τη ψυχραιμία σας. Όλα βαίνουν όπως επιθυμεί ο Κύριος διότι Εκείνος κινεί τα νήματα.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Πανσέληνος στο Καρκίνο στο 12 οίκο του ζωδιακού σας κύκλου θα φέρει εσωστρέφεια και εσωτερική αναστάτωση. Όλη η εβδομάδα δείχνει ότι διακατέχεστε από περίεργες αντιδράσεις και καλό θα ήταν να προσέχετε τα ατυχήματα και τις έριδες. Μην δίνετε σημασία στις αρνητικές προβλέψεις και κοιτάξτε μπροστά και ψηλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Πανσέληνος ρίχνει το φως στην αισθηματική σας ζωή και σας κάνει τρυφερούς και ρομαντικούς παρά τα προβλήματα που έχετε στην αρχή της εβδομάδας. Σας στηρίζουν φίλοι και στο τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιό σας τα φώτα στρέφονται επάνω σας.

ΖΥΓΟΙ

Μπορεί από τη μια η Πανσέληνος στον Καρκίνο να σας φέρνει διλήμματα η Αφροδίτη σας βοηθά να βρείτε τις ισορροπίες που πάντα ψάχνετε. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία δύσκολη εβδομάδα όπου υπάρχει η πιθανότητα να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα άτομα της οικογενειακής εστίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο για σας είναι άκρως ευνοϊκή καθώς θα φωτίσει το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε αρκεί να έχετε τις κεραίες ανοιχτές. Βρίσκεστε κοντά σένα στόχο που έχετε βάλει κατά νου εδώ και καιρό και ίσως καταφέρετε να τον κατακτήσετε.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Περίεργη εβδομάδα. Το ξεκίνημά της είναι γεμάτο  ανατροπές κυρίως στο αισθηματικό κομμάτι. Η Πανσέληνος αυξάνει την αβεβαιότητα που σας διακατέχει σχετικά με αγαπημένα σας άτομα. Στο τέλος της εβδομάδας όπως πάντα τη σκαπουλάρετε και ψυχαγωγείστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις και με απρόσμενα στην οικογενειακή εστία τα οποία πολλαπλασιάζονται εξαιτίας της Πανσελήνου. Παρόλα αυτά η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ανεβάζει τη ρομαντική σας διάθεση έτσι ούτως ώστε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που είναι κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε εκνευρισμό και να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα υγείας. Η Αφροδίτη ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στον Καρκίνο που μπορεί να φέρει προβληματισμούς στη σχέση με το σύντροφό σας. Θα έχετε μία ρομαντική διάθεση που σας απογειώνει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας.


Share |