21/08/2017

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 20 - 26/3/17

Χαίρομαι όταν πρόκειται να γράψω τις προβλέψεις για μία εβδομάδα με θετικές όψεις και με θετικές σκέψεις που θα κάνουμε έτσι ούτως ώστε να συμβάλλουμε εμείς με την προσωπική μας προσπάθεια στην υλοποίηση των ονείρων μας. Ο Mahatma  Gandhi ισχυριζόταν ότι οι σκέψεις παράγουν συναίσθημα. Τα συναισθήματα  λόγια. Τα λόγια = έργα. Τα έργα = συνήθειες και οι συνήθειες = το πεπρωμένο.

Άρα σε μεγάλο βαθμό χτίζουμε την καθημερινότητά μας με τις σκέψεις μας. Θετικές σκέψεις, λοιπόν, και όλα θα πάνε για το βέλτιστον.  Το χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι η εαρινή ισημερία που πραγματοποιείται την 21 του Μάρτη  μία μέρα με εξαιρετική ενέργεια την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να την διοχετεύσουμε όπου μας εξυπηρετεί περισσότερο.

Η εβδομάδα αρχίζει με μία Σελήνη στον Τοξότη που μας δίνει σκέψεις για ταξίδια γεωγραφικά και της φαντασίας (καλά είναι κι αυτά).  Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο φλογερό Κριό και πρέπει να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα καθότι αυτό το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχει πολλά δυναμικά στοιχεία και δεν είναι τυχαίο που είναι το πρώτο κατά σειρά.

Την Κυριακή 26 του μήνα πραγματοποιείται η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό και θα φέρει απρόσμενα γεγονότα. Να ξέρουμε ότι ο Ουρανός φέρνει γεγονότα φαινομενικά ξαφνικά, αλλά στην ουσία είναι προϊόν δικής μας βούλησης. Και ας περάσουμε να δούμε πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από τα άστρα αυτής  της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΙ

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας, η οποία σας χαρίζει γοητεία και σας κάνει πιο λαμπερούς. Να το εκμεταλλευτείτε για να υλοποιήσετε το όνειρό σας. Συνήθως με τον Ήλιο σ αυτήν τη θέση συμβαίνουν γεγονότα εξαιρετικής τύχης από τα οποία έχετε να εισπράξετε ευημερία.

ΤΑΥΡΟΙ

Ο Ήλιος στον Κριό που μόλις κάνει την είσοδό του σας βοηθά να κάνετε συνειδητοποιήσεις στα συναισθήματα ή στις διαθέσεις που δεν ήταν ευδιάκριτα και δεν σας έδιναν εξελικτική πορεία. Προσπαθήστε, λοιπόν, να αφουγκραστείτε καλύτερα τις ανάγκες σας και παρατηρήστε τη συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία του Ήλιου στον Κριό κάνει τη κοινωνική σας ζωή πιο δραστήρια. Δίνετε έμφαση στο φλερτ και δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε. Τι κρίμα που, όπως συνηθίζετε, εάν συνάψετε μία σχέση αυτή θα έχει βραχεία διάρκεια. Βλέπετε η ανάδρομη Αφροδίτη δεν ευνοεί τις καινούργιες σχέσεις. Χαρείτε την όσο μπορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Δίνετε μεγάλη έμφαση στην καριέρα σας και στο τι θα πουν οι άλλοι για σας. Γενικά το κοινωνικό σας προφίλ σας απασχολεί. Είναι μεγάλο λάθος καθότι αγωνίζεστε για να αρέσετε, αλλά οι απόψεις των ανθρώπων διίστανται και αλλάζουν κατά καιρούς. Έτσι όταν έχετε ικανοποιήσει τους μεν μπορεί να αλλάξουν γνώμη και να μην τους αρέσετε πλέον. Και το ίδιο να συμβεί και στους δε.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Επιτέλους με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό σ' αυτό το φιλικό για σας ζώδιο η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ενισχυμένη και η γοητεία σας επίσης. Η ερωτική επιτυχία είναι στο τσεπάκι και θα δώσει χαρά τουλάχιστον όσο θα διαρκέσει ο Ήλιος σ' αυτήν τη θέση

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ο Ήλιος στον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια όλα όσα έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Αυτό θα επηρεάσει τη σχέση σας, η οποία θα γίνει πιο έντονη. Τα κληρονομικά, φορολογικά και γενικώς τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μία αστάθεια. Δεν είστε μόνοι. Όλοι οι Έλληνες έχουν προβλήματα αυτού του τύπου.

ΖΥΓΟΙ

Προσέξτε τη σχέση μέσα στο γάμο σας που μπορεί να περάσει μία κρίση. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο που σίγουρα θα είναι για τον καλύτερο μας εαυτό. Ο Ήλιος στον Κριό στο απέναντι για σας ζώδιο δίνει έμφαση σε ό,τι έχει να κάνει με το σύντροφο η κάποιο στενό συνεργάτη. Ίσως είναι η ώρα να λύσετε θέματα που εκκρεμούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η υγεία σας και η εργασία σας έχουν τον πρώτο ρόλο καθώς ο Ήλιος στον Κριό ρίχνει το φως στην καθημερινότητα και στον 6 οίκο του ζωδιακού κύκλου στην δικαιοδοσία του οποίου έχουμε αυτά τα θέματα. Δεν είναι κακό να κάνετε εξετάσεις για να ελέγξετε την υγεία σας διότι είναι πάντα καλύτερα η πρόληψη από την θεραπεία.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Παρά την παρουσία του Κρόνου ακόμη έως τις 20/12/17 εσείς με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας δεν χάνετε το κέφι και τη χαρά της ζωής. Ο Ήλιος στον Κριό ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας χαρίζει γοητεία καθώς είναι ένα ζώδιο εξαιρετικά φιλικό για σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να υλοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η οικογενειακή εστία είναι στο κέντρο των ενδιαφερόντων σας και αυτό σας κουράζει καθότι αντιτίθεται με τις ανάγκες της καριέρας σας που για σας έχουν πάντα τον πρώτο λόγο. Σας απασχολεί επίσης η ακίνητη περιουσία που μπορεί να είναι μία λύση για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ο Ήλιος στον Κριό έρχεται για να σας αφυπνίσει και να ενδιαφερθείτε με όλα τα θέματα που εκκρεμούν και κυρίως με τα άτομα του στενού περιβάλλοντος. Να δείξετε, λοιπόν, πόσο φιλάνθρωποι είστε και να αλλάξετε τη γνώμη των ανθρώπων που δεν έχουν κατανοήσει τη φιλική σας ιδιοσυγκρασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος στον Κριό έρχεται για να ρίξει το φως σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα και σας αναστατώνει. Σας χτυπάει το καμπανάκι ότι δεν πρέπει να αφήσετε εκκρεμότητες και να φροντίσετε στα πλαίσια του εφικτού να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας.


Share |