Οι πέντε top τσάντες για το φθινόπωρο

Συντάκτης: Τάνια Πουσπουλίδου, Κοινωνιολόγος

Η τσάντα αποτελεί ένα από τα πιο βασικά αξεσουάρ όλων των γυναικών, που μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά μια εμφάνιση. Μας ακολουθεί πάντα και παντού και γι’ αυτό πριν την επιλέξουμε, θα πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή έρευνα αγοράς. Εμείς μελετήσαμε τις νέες τάσεις της σεζόν και σας παρουσιάζουμε τις πέντε top τσάντες για το φθινόπωρο

Green bag

Αν είστε trendy κορίτσια και ακολουθείτε πιστά τις επιταγές της μόδας, τότε θα πρέπει να επιλέξετε την τσάντα σας στις αποχρώσεις του πράσινου. Φέτος το πράσινο είναι το must χρώμα στις τσάντες, καθώς απογειώνει βασικά trends, όπως το βελούδο και το μπροκάρ.

White bag

Αν θεωρείτε ότι η λευκή τσάντα κρατιέται μόνο το καλοκαίρι, κάνετε λάθος. Η τσάντα στις αποχρώσεις του λευκού αποτελεί το πιο chic αξεσουάρ και μπορεί να φορεθεί και το φθινόπωρο.

Black bag

Η μαύρη τσάντα είναι διαχρονική και μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου. Δίνει ένα αέρα θηλυκότητας και κομψότητας στο look σας και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα.

Red bag

Αν θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, τότε μια τσάντα στις αποχρώσεις του κόκκινου αποτελεί την τέλεια επιλογή για εσάς. Αυτό το φλογερό αξεσουάρ σας προσφέρει απαράμιλλο στυλ και μπορεί να συνδυαστεί όχι μόνο με μαύρα σύνολα, αλλά και με nude, καμηλό ή μπεζ.

Blue bag

Αν έχετε βαρεθεί τη μαύρη σας τσάντα, τότε μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μια μπλε. Φέτος η μπλε τσάντα πρωταγωνιστεί και αποτελεί την τέλεια αντικαταστάτρια της μαύρης. Μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές και να συνδυαστεί με τα πάντα.

Αυτές είναι οι πέντε top τσάντες για το φθινόπωρο. Μην ξεχνάτε ότι η κατάλληλη τσάντα μπορεί να απογειώσει το στυλ σας και να δώσει μια chic πινελιά στο φθινοπωρινό σας look! 

Συντάκτης: Τάνια Πουσπουλίδου, Κοινωνιολόγος

Από μικρή με γοήτευε ο ‘λαμπρός’ χώρος της μόδας και ήθελα να γίνω σχεδιάστρια. Το Flow Magazine μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω πιο κοντά στο παιδικό μου όνειρο…