2ο Vegan Life Festival στην Τεχνόπολη

Συντάκτης: Flowmagazine

Η καλοκαιρινή εκδοχή του Vegan Life Festival είναι γεγονός. Η γιορτή της vegan κουλτούρας έρχεται για δεύτερη φορά στην Αθήνα την Κυριακή, 9 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2016, με πάνω από 6.500 επισκέπτες σε μία μέρα, οι έξι vegan εθελοντές διοργανώνουν το επόμενο Vegan Life Festival με σκοπό να γιορτάσουν τον vegan τρόπο ζωής και να προάγουν τη φιλοσοφία του. Στόχος του φεστιβάλ είναι να δείξει στον κόσμο πως το να είσαι vegan δεν είναι μόνο εύκολο, οικονομικό και διασκεδαστικό αλλά έχει και πάρα πολλά οφέλη τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Φέτος, το φεστιβάλ εμπλουτίζεται με ακόμη περισσότερες ομιλίες, εργαστήρια και πληροφορίες. Καταξιωμένοι επιστήμονες και ενεργά μέλη της vegan κοινότητας στην Ελλάδα αναλαμβάνουν να ενημερώσουν τον κόσμο για τη φιλοσοφία της vegan κουλτούρας και να εξηγήσουν ποια είναι τα οφέλη της vegan διατροφής στην υγεία μας. Τα παιδιά θα έχουν όπως και πέρυσι τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δραστηριότητες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης μία μεγάλη έκθεση cruelty free και vegan προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και άφθονο νόστιμο vegan φαγητό από τα καλύτερα vegan και vegan-friendly εστιατόρια της Αθήνας.

Το Vegan Life Festival είναι ανοιχτό σε vegans, vegans υπό μετάβαση, σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για το vegan τρόπο ζωής, για τα δικαιώματα των ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος και γενικότερα σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τα οφέλη της vegan διατροφής.

Vegan Life Festival

Ημερομηνία: Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Χώρος: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

Ώρες λειτουργίας: 13:00-21:00, Θα ακολουθήσει πάρτι κάτω από την πανσέληνο

Ελεύθερη είσοδος

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.veganlife.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…