1 χρόνος… και κάτι «Believe in You»!

Συντάκτης: Flowmagazine

Influence:

Ένας χρόνος και τέσσερις μήνες έχουν συμπληρωθεί από το ξεκίνημα της δράσης Believe in You του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr. Το «Believe in You» ξεκίνησε με στόχο να κάνει αυτό που λέει και το όνομά του, όλο και περισσότερους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να ενδυναμωθούν ψυχικά για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους! Επιδιώκει να κάνει τη γνώση σε δεξιότητες ζωής, προσιτή σε όλο τον κόσμο!

1 χρόνος… και κάτι «Believe in You»!

Η δράση ξεκίνησε το Μάρτιο του 2013 με τη διεξαγωγή δωρεάν σεμιναρίων σε θέματα δεξιοτήτων ζωής τα οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα και τον Ιανουάριο του 2014 άρχισε να πραγματοποιεί workshops τα οποία μέσα από πρακτικές συμβουλές και βιωματικές ασκήσεις, βοηθάνε τους ανθρώπους να εστιάσουν στην υλοποίηση των στόχων τους για τη ζωή και να εμβαθύνουν στις προσωπικές τους ανάγκες. Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων έγινε έναντι χρηματικού κόστους.

Τα σεμινάρια καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων. Συγκεκριμένα οι θεματολογίες των δωρεάν σεμιναρίων ήταν οι εξής:

 1. Θετική Σκέψη – Θετική Ψυχολογία
 2. Στοχοθεσία – Πώς να εκπληρώσετε τα όνειρά σας
 3. Αυτοπεποίθηση – Αυτοεκτίμηση
 4. Διαχείριση χρόνου – Διαχείριση Άγχους
 5. Χτίζοντας Νοοτροπία Νικητή
 6. Πώς να βρείτε εργασία
 7. Ζήστε τη ζωή με βάση τις αξίες σας
 8. Ζήστε τη ζωή που ονειρεύεστε
 9. Η γλώσσα του σώματος

1 χρόνος… και κάτι «Believe in You»!

Τα workshops κάλυψαν τις θεματικές ενότητες:

 1. Θετική Σκέψη
 2. Στοχοθεσία
 3. Αυτοπεποίθηση
 4. Διαχείριση χρόνου
 5. Αναζήτηση εργασίας
 6. Βιογραφικό σημείωμα
 7. Συνέντευξη
 8. Η μάχη των φύλων-αποτελεσματικη επικοινωνία στο ζευγάρι
 9. Διαχείριση συγκρούσεων
 10. Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων
 11. Διαπραγματεύσεις-διεκδικητικότητα

Η επιτυχία της προσπάθειάς μας φαίνεται από την αποδοχή που γνώρισε και τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους:

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΘΕΜΑ

Μάρτιος 2013

Κύκλος τριών σεμιναρίων

(ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ – ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ-ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ)

στο BCA College

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 709

Νοέμβριος-

Δεκέμβριος 2013

Κύκλος πέντε δωρεάν σεμιναρίων

(ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ,

ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ,

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ)

στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 2.317

Ιανουάριος 2014

Δωρεάν σεμινάριο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 273

Μάιος 2014

Κύκλος δύο δωρεάν σεμιναρίων

ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ

και ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ

στο Public

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 508

Ιούνιος 2014

Δωρεάν σεμινάριο

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

στο Public

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 405

Στο εγχείρημα της δράσης Believe In You ήταν πολύ σημαντική η στήριξη των εισηγητών που έλαβαν μέρος εθελοντικά, των χορηγών, των υποστηρικτών και των χορηγών επικοινωνίας ! Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που συνέβαλλαν στο έργο μας!

Ευχόμαστε με τη νέα σχολική χρονιά που θα ξεκινήσει από Σεπτέμβρη να έχουμε ακόμα περισσότερους συνεργάτες και υποστηρικτές και να υλοποιήσουμε το όραμά μας, που είναι να επεκταθεί το Believe In You σε όλη την Ελλάδα και να δώσει έμπνευση και γνώση στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

1 χρόνος… και κάτι «Believe in You»!

Χορηγοί μας υπήρξαν οι:

Εκδόσεις Διόπτρα, Εκδόσεις Ψυχογιός, GustoRaro, Vocate Φαρμακευτική, Oriflame, BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών, ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Globaltraining-University of Nicosia, Sieben, InEdu, A. & P. Creation, Ray EΠΕ, Coaching Evolution, Performance 22, George Omiros Christakos, Forever Living Products (Ανεξάρτητοι συνεργάτες)

Υποστηρικτές οι:

ΜΚΟ Κύκλος, Public, Δήμος Αμαρουσίου

Χορηγοί Επικοινωνίας οι:

Direction Εκδοτικός Οργανισμός, skywalker.gr, startup.gr, getbusy.gr, epixeiro.gr, CSRnews.gr, advertising.gr, CSR Review, AdBusiness, paideia-ergasia.gr, paso.gr, neolaia.gr, Metamatic:taf, thatslife.gr, look4studies.com, info-spoudes.gr, projectyou.gr, schools.gr, AIESEC, IANOS, eduadvisor.gr, goseminars.gr, Mango Radio, DMST Media

1 χρόνος… και κάτι «Believe in You»!

Η συμμετοχή και η στήριξή του κοινού στο εγχείρημά μας είναι ο οδηγός μας. Τα ειλικρινή και ενθαρρυντικά σχόλια τους βοηθάνε το έργο της δράσης να βελτιώνεται συνεχώς και να καλύπτει τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του. Ενδεικτικά σχόλια είναι τα παρακάτω:

«Το λειτούργημα που πράττετε, διανοίγει σε εμάς απεριόριστους ορίζοντες προς τις θετικές κατευθύνσεις της σκέψης και κατά συνέπεια της ζωής. Συνεχίστε αυτό το καλό πνευματικό και κοινωνικό σας έργο! Εμένα με βοήθησε πολύ»

«Οποιοσδήποτε θέλει να βάλει ισχυρά θεμέλια στη ζωή του ή έχει σκοπό να την επαναπροσδιορίσει καλό θα ήταν να παρακολουθήσει τα σεμινάρια»

«Συγχαρητήρια στο Flow Μagazine κατάφερε να διοργανώσει ένα ακόμη χρήσιμο Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης, όπως αυτό της Στοχοθεσίας. Τέτοιες δράσεις αισιοδοξίας, θετικής ενέργειας και αγάπης βοηθούν τον κάθε έναν από εμάς να αναζητήσει την εσωτερική ενέργεια που κρύβει μέσα του και τη θέληση ότι μπορεί να τα καταφέρει βήμα. Σας ευχαριστούμε πολύ. Εύχομαι ότι καλύτερο.»

«Το σεμινάριο κάλυπτε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα, ειδικότερα για την νέα γενιά στην οποία και εντάσσομαι, πως δηλαδή να θέσουμε τους στόχους μας και να μπορέσουμε μέσα στις δυσκολίες που βιώνουμε σήμερα ως κράτος να τις πραγματοποιήσουμε»

«Μου δώσατε αρκετή τροφή για σκέψη κ μπορώ να πω με σιγουριά ότι προσωπικά νιώθω πιο αισιόδοξη για το μέλλον, τις επιλογές μου, τη σκοπιά με την οποία βλέπω και αντιλαμβάνομαι πλέον καταστάσεις της καθημερινότητας μου.»

«Πολύ ενδιαφέρον, σε βάζει σε διαδικασία σκέψης και προβληματισμού, δίνοντάς σου συγχρόνως και την ψυχολογική δύναμη για να αλλάξεις καταστάσεις που δεν σε ευχαριστούν.»

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…