Τι λέει η θέση του ύπνου για εσάς

Συντάκτης: Θωμάς Κυργιόπουλος

Influence:

Όταν ξαπλώνεις για ύπνο κάθε βράδυ, το σώμα τείνει να παίρνει μια γνώριμη συνηθισμένη θέση. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ο τρόπος που κοιμάστε, είτε ξαπλώνετε στο πλάι ή απλώνεστε σε όλο το κρεβάτι  όπως ο αστερίας, μπορεί να πει  πολλά για την προσωπικότητά σας. Οι ειδικοί στον ύπνο ανακάλυψαν τι μπορούν  να αποκαλύψουν για τα βαθύτερα εσωτερικά  στοιχεία της προσωπικότητας σου οι πλέον συνηθισμένες θέσεις ύπνου  και τα ευρήματά τους είναι εξαιρετικά ακριβή.

Ο ΑΣΤΕΡΙΑΣ

Ο αστερίας  είναι στατιστικά  το λιγότερο  συνηθισμένο  στυλ ύπνου. Με άλλα λόγια είναι αληθινά μοναδικό  ξαπλώνουν ανάσκελα απλώνοντας  τα πόδια τους, ενώ βάζουν τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι. Ουσιαστικά, αυτοί που κοιμούνται έτσι είναι σαν να μιμούνται τη στάση του αστερία. Οι άνθρωποι που κοιμούνται  έτσι μπορεί να έχουν ένα ασυνήθιστο τρόπο να κάνουν πράγματα,  αλλά είναι πολύ πιστοί φίλοι και έχουν τις σχέσεις τους ως κορυφαία προτεραιότητα. Επίσης είναι πολύ υποστηρικτικοί  και μπορούν να γίνουν καλοί ακροατές και σύμβουλοι.

Ο ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Ένας αλεξιπτωτιστής κοιμάται πάνω στο στομάχι, το κεφάλι γερμένο στη μια πλευρά με τα χέρια πιασμένα γύρω  από ένα μαξιλάρι. Όπως το όνομα  δείχνει, οι αλεξιπτωτιστές είναι  ανοιχτόμυαλοι και παιχνιδιάρικοι  και διασκεδαστικές προσωπικότητες. Τείνουν  να ρισκάρουν και να αναζητούν την περιπέτεια και βέβαια είναι ο τύπος  των ανθρώπων που θα επιχειρούσαν να πέσουν με αλεξίπτωτο. Το στυλ επικοινωνίας τους είναι  συνήθως ευθύ  και ακριβές,  αλλά μπορεί να γίνουν αγενείς σε ορισμένες περιπτώσεις. Μπορεί να φαίνονται  ελεύθερα πνεύματα, αλλά ο αλεξιπτωτιστής μπορεί να είναι κρυφά αγχώδης και να επιθυμεί τον έλεγχο κάτω από όλα αυτά.

ΤΟ ΜΩΡΟ

Μια από τις  πιο συνηθισμένες στάσεις  ύπνου, το μωρό κοιμάται  στο πλευρό με τα πόδια λυγισμένα από κάτω σε μια εμβρυακή θέση. Εάν είσαι μωρό (δεν σε αποκαλούμε με διάφορα ονόματα στο ορκιζόμαστε), μπορεί να έχεις  ένα σκληρό παρουσιαστικό που κρύβει μια ντροπαλή και ευαίσθητη  φύση από μέσα. Οι άνθρωποι που κοιμούνται  με προτίμηση σε αυτή τη στάση τείνουν να είναι ευπαρουσίαστοι παρά την αρχική εντύπωση που δίνουν.

Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

«Ο στρατιώτης» κοιμάται με την πλάτη στο στρώμα, με τα χέρια να  δείχνουν ευθεία κάτω στα πλευρά. Έχουν τυπικά μια δυνατή, αλλά ήσυχη προσωπικότητα και ευδοκιμούν σε ένα δομημένο πλαίσιο συχνά παίρνοντας  την ζωή πολύ σοβαρά  με ένα ακριβή τρόπο. Οι στρατιώτες έχουν μεγάλες προσδοκίες για τον εαυτό τους και τους άλλους γύρω τους.  Ενώ τυπικά είναι άκαμπτοι  και  στενοκέφαλοι αυτοί οι τύποι συχνά θεωρούνται ή εκλαμβάνονται σαν αρχηγοί  σε πολλές όψεις  της ζωής τους.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

Αυτή είναι  μια ακόμα συνηθισμένη θέση ύπνου, όπου κάποιος  κοιμάται στο πλευρό του, το κεφάλι γέρνει από το κέντρο του μαξιλαριού με τα χέρια σφιγμένα σταυρωμένα μπροστά τους σαν μούμια  . Οι άνθρωποι  που προτιμούν αυτό το στυλ ύπνου  τείνουν  να είναι πιο ανοιχτοί και προσφιλείς .Επίσης μπορεί να είναι καχύποπτοι με τους νέους φίλους και με τις τυχαίες συναντήσεις  – γνωριμίες . Μπορεί να αργούν να πάρουν αποφάσεις ή να προχωρήσουν στην πραγματοποίηση  μιας απόφασης, αλλά εφόσον  το κάνουν είναι απίθανο να την αλλάξουν.

Συντάκτης: Θωμάς Κυργιόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr