Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, από 30/11/17

Συντάκτης: Ελεάννα Βλάχου

Influence:

Νέες ταινίες από σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες…

THANK YOU FOR YOUR SERVICE

Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών επιστρέφει στην πατρίδα από το Ιράκ, όπου έγιναν μάρτυρες ανείπωτης βίας και παραλογισμού. Καθώς προσπαθούν να επανενταχθούν στην καθημερινότητα ως πολίτες, βασανίζονται από τις εμπειρίες στους στα πεδία των μαχών, υποφέροντας από μετατραυματικό στρες.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΣΟΝ ΧΟΛ, Ηθοποιοί: ΚΙΣΑ ΚΑΣΤΛ ΧΙΟΥΖ, ΜΑΪΛΣ ΤΕΛΕΡ, ΕΙΜΙ ΣΟΥΜΕΡ, ΧΕΪΛΙ ΜΠΕΝΕΤ, ΣΚΟΤ ΧΕΙΖ, ΤΖΟ ΚΟΟΥΛ

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ (DADDY’S HOME 2)

Και μόλις οι δύο πατεράδες βρίσκουν τις ισορροπίες τους και μοιράζουν τους ρόλους τους ώστε οι δύο οικογένειες να συνυπάρχουν αρμονικά, καταφθάνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων οι παππούδες, που δεν τους λες και τους πιο εύκολους και διακριτικούς ανθρώπους του κόσμου… Ο Μελ Γκίμπσον, σε ρόλο τσαμπουκά παππού με πολλά άλυτα θέματα με το γιο του και στον αντίποδα ο αφελής Τζον Λίθγκοου που προσπαθεί να βρίσκει λύσεις σε όλα τα προβλήματα των άλλων, ξεχνώντας τα δικά του.

Σκηνοθεσία: ΣΟΝ ΑΝΤΕΡΣ, Ηθοποιοί: ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ, ΤΖΟΝ ΛΙΘΓΚΟΟΥ, ΓΟΥΙΛ ΦΕΡΕΛ, ΜΑΡΚ ΓΟΥΛΜΠΕΡΓΚ

ΟΛΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (THE BACHELORS)

Μετά το θάνατο της συζύγου του, ο Μπιλ Πόντερ και ο 17χρονος γιος του Γουές, μετακομίζουν από την μικρή τους πόλη στην μεγαλούπολη, σε μια προσπάθεια να κάνουν μια νέα αρχή. Καθώς οι δυο τους προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα τους ζωή, και να βρουν τρόπους να κλείσουν τις πληγές τους, θα γνωρίσουν δυο ξεχωριστές γυναίκες που θα τους βοηθήσουν να αγκαλιάσουν και πάλι την ζωή.

Σκηνοθεσία: ΚΕΡΤ ΒΕΛΚΕΡ, Ηθοποιοί: ΤΖΕΪ ΚΕΪ ΣΙΜΟΝΣ, ΟΝΤΕΓΙΑ ΡΑΣ , ΖΟΥΛΙ ΝΤΕΛΠΙ, ΤΖΟΣ ΓΟΥΙΓΚΙΝΣ

ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2 (PADDINGTON 2)

Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Ουίνζντορ Γκάρντενς. Κι ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κ. Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΚΙΝΓΚ, Ηθοποιοί: ΧΙΟΥ ΓΚΡΑΝΤ, ΧΙΟΥ ΜΠΟΝΕΒΙΛ, ΜΠΕΝ ΓΟΥΙΣΟΟΥ

Συντάκτης: Ελεάννα Βλάχου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.