Δώρα Believe In You στα σεμινάρια της Θεσσαλονίκης

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Influence:

Μια ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει τους φίλους μας από τη Θεσσαλονίκη που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια Αυτοπεποίθησης και Διαχείρισης άγχους στις 23 και 24/11. Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, σε συνεργασία με το Believe In You, προσφέρουν σε 10 τυχερούς νικητές κατόπιν κλήρωσης, βιβλία αυτοβελτίωσης, σχετικά με τη θεματολογία των σεμιναρίων.

10 νικητές από τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων θα κερδίσουν τα βιβλία «Γυρίζω σελίδα στη…χαμηλή αυτοεκτίμηση» και «Γυρίζω σελίδα στο…άγχος». Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι θα συμμετέχουν στα σεμινάρια των δύο ημερών. Καλή επιτυχία σε όλους και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Τα βιβλία του διαγωνισμού έχουν επιλεγεί από την εισηγήτρια Εύη Ξυραφά, καθώς καλύπτουν ευρύτερα τα θέματα που θα αναλυθούν στα σεμινάρια. Ευχαριστούμε θερμά τις εκδόσεις Μεταίχμιο για τη χορηγία των δώρων.

Δείτε τις περιγραφές των βιβλίων

«Γυρίζω σελίδα στη…χαμηλή αυτοεκτίμηση»

Το βιβλίο αυτό είναι ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Στις σελίδες του γίνεται μια σε βάθος μελέτη όλων των παραγόντων που συνεισφέρουν στο χτίσιμο της αυτοεκτίμησης, από τη βρεφική ηλικία ως και την ενήλικη ζωή. Με απλή και κατανοητή γλώσσα εξηγούνται οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να εκδηλωθούν προβλήματα στην αυτοεκτίμηση. Μέσα από απλές και ευχάριστες ασκήσεις, ο αναγνώστης καλείται να εξερευνήσει το παρελθόν του, να κάνει μια ενδοσκόπηση σε διάφορες πτυχές του εαυτού του και δοκιμάσει πώς να βελτιώσει την αυτοεκτίμησή του. Ο τρόπος που προτείνεται αφορά μεθόδους, τακτικές και τεχνικές που πραγματικά μπορεί κάποιος να εφαρμόσει, ώστε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση με τον εαυτό του, βλέποντάς τον με συμπάθεια, συγχώρεση, τρυφερότητα και κατανόηση, αλλά και τολμώντας να βγει από το «κουκούλι» της χαμηλής αυτοεκτίμησης και να μπορέσει να χαρεί τη ζωή του!

«Γυρίζω σελίδα στο…άγχος»

Στο βιβλίο αυτό δεν δαιμονοποιείται το άγχος, αλλά προσεγγίζεται με έναν τρόπο που βοηθά τον αναγνώστη να εξοικειωθεί μαζί του, να μάθει πώς και γιατί το βιώνει, να καταλάβει πότε ξεπερνιέται το όριο και πότε για ποιους λόγους πρέπει να προστατευτεί από αυτό το συναίσθημα. Με λόγια απλά και με πολλές και ενδιαφέρουσες ασκήσεις και δραστηριότητες αυτογνωσίας μπορεί ο καθένας να γνωρίσει από την αρχή το πώς ρίζωσε μέσα του το άγχος και να εντοπίσει πώς εκδηλώνεται στον ίδιο. Προτείνονται πολλοί, ευρηματικοί και πολύ ευχάριστοι τρόποι που μπορεί ο καθένας ρεαλιστικά να εφαρμόσει στην καθημερινή του ζωή, ώστε όχι μόνο να μετριάσει ή να απαλλαγεί από το άγχος του, αλλά και να δει ξανά με αγάπη και φροντίδα τον εαυτό του και να βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα της ζωής του. Αρκεί να θέλει να αλλάξει!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια πατώντας εδώ.

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Influence:

Σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας…